Apple začína predávať a pribaľovať nový európsky USB adaptér pre iPhone

Apple začal nedávno pribalovať k iPhonom a iPodom predávaným s európskym adaptérom novú ešte kompaktnejšiu verziu tohoto adaptéru. Na jednej strane disponuje USB konektorom a druhá sa už zasúva priamo do elektrickej siete resp. zástrčky. Okrem toho je nový adaptér dostupný napríklad aj v nemeckom Apple Store, kde ho môžete kúpiť samostatne za relatívne vysokú cenu 25 €. U nás by mal byť dostupný za približne rovnakú sumu. Kompatibilný je takmer so všetkými iPodmi a iPhonmi.

Oproti starej redukcii je nová o poznanie kompaktnejšia, avšak tá stará je naopak praktická v tom, že ste na nej mohli použiť Apple World Travel Kit a meniť násadky pre akýkoľvek štandard/formát zástrčiek na svete. Novú kompaktnú redukciu je teda možné skôr považovať za znižovanie výrobných nákladov o ďalšie drahocenné centy.

Európsky USB adaptér
komentárov
  1. k ipodu nano 3 gen. mam adapter. je ho mozne pouzivat aj pre iphone alebo ipod touch? ma uz cca vyse 2 rokov tak neviem ci je kompatibilny aj s 3GS napr.

    0
    0
  2. take prachy za kus absolutne nepotrebneho plastu radsej prepijem a prejem. A budem dalej zit s tym esxtremne velkym, priam az gigantickym plugom, do ktoreho si pri cestach nasuniem konektor aky prave potrebujem ;)

    0
    0
  3. Fakt mám rád origo příslušenství, jsou hezké a obvykle se na ně dá spolehnout… ale dát za tohle 30€, no nevim… Obdobná nabíječka odu Hamy je za necelých 9 € vč. Kdo by hledal, jmenuje se “Piccolino”. Používám ji k iPodu (funguje).

    0
    0
  4. at uz jde aplle do prdele takova vec mela byt vyresena jeste pred uvedenim vyrobku do vyroby, ale takhle na tom vic vydela ,kardy rok menit vsechny pripojeni -a ta cena za kus plastu v cine kde to apple vyraby je 0,5eura dalsi aplovska zlodejina

    0
    0
  5. no mohli by zrovna tydle veci zlevnit…
    preci jen puvodni nabijecka a tu vyhodu ze se da do ni strcit konektor od holiciho strojku. takze funguje vsude kde sezenete tento stupidni kabel…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.