Ďalší možný názov Apple tabletu “iGuide”, dômyselná stratégia spoločnosti?

Server MacRumors odhalil pri dôkladnom pátraní ďalší možný názov očakávaného Apple tabletu. Konkrétne ide o názov iGuide. Princíp, na základe ktorého na túto možnosť prišli je takmer zhodný s ostatnými tipmi ako iSlate alebo Magic Slate. Žiadosť o ochrannú známku iGuide bola totiž podaná taktiež v mene krycej spoločnosti, tentokrát iGuide Media LLC, ktorej jediným účelom je práve získanie ochrannej známky. Prvý raz bola žiadosť firmou podaná už v decembri 2007. Podpísaná bola rovnakou osobou, Reginou Porter, ktorá podpisovala taktiež iné žiadosti. Ešte zaujímavejšou zhodou okolností je meno právnika, ktorý celú žiadosť pripravoval. Ten istý právnik totiž pripravoval žiadosť o ochrannú známku iPhone v mene ďalšej krycej spoločnosti Apple – Ocean Telecom Services.

Osobne si nemyslím, že sa Apple tablet bude volať práve iGuide. Môže ísť o novú službu súvisiacu s novým zariadením od Apple. Tak či onak, dúfajme že sa už koncom januára konečne dozvieme pravdu a nekonečný kolotoč špekulácií ohľadom utajeného tabletu bude minulosťou.

Dianie súvisiace iSlate aj iGuide môže byť v skutočnosti aj úmyselná taktika a aktivita pripravovaná na toto obdobie so zámerom zmiasť a zamestnať médiá falošnými správami pred oficiálnym uvedením alebo dokonca odhaliť v spoločnosti Apple zdroj úniku informácií.

komentáre
  1. kto a prečo by si to kupoval??? ako fakt by som chcel vedieť vaše názory na túto chystanú “haluz” od jablka… ak to vyjde možno by som po tom aj šiel, alebo radšej MBP ? …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.