iStores otvára druhú Apple Premium Partner predajňu na Slovensku!

iStores Apple Premium Partner Aupark KE
Najväčší predajca Apple produktov na Slovensku nepoľavuje. Práve naopak, iStores už 27. septembra 2024 otvorí svoju druhú predajňu Apple Premium Partner v Košiciach.

Apple Premium Partner, skrátene APP, predstavuje najvyššiu formu autorizovanej predajne Apple produktov. Zážitok je prakticky totožný s návštevou oficiálneho Apple Store. Najnovšie produkty, plnohodnotný servis a poradenstvo, ale aj obrovské množstvo workshopov pre nováčikov aj veteránov vo svete iPhonu, iPadu či Macu. A to všetko na obrovskej ploche 215 m² v Auparku v Košiciach.

Obrovská predajná plocha so sebou prináša perfektnú zonáciu a kompletnú paletu Apple produktov pripravených na vyskúšanie a kúpu. Nájdeš tu všetko, iPhone, MacBooky, iPady aj oficiálne a autorizované príslušenstvo pre svoje Apple zariadenia. V priestoroch s moderným, štýlovým dizajnom sa môžeš tešiť na okamžité riešenie problémov, ale aj individuálne konzultácie a špeciálne školenia pre jednotlivcov aj pre firmy.

Špeciálna príležitosť sa samozrejme nezaobíde bez špeciálnej ponuky. Ak sa rozhodneš osláviť otvorenie tejto novej prémiovej predajne Apple Premium Partner v Košiciach, iStores si pre tento špeciálny deň pripravilo atraktívne zľavy, ale aj špeciálny program, súťaže a hodnotné ceny. Nový iPhone 13 si budeš môcť kúpiť už od 499 €, zatiaľ čo iPhone 15 si budeš môcť kúpiť už za 735 €. iPad so 64 GB kapacitou môže byť tvoj od 333 € a (nielen) študentský bestseller MacBook Air s čipom M1 môže byť tvoj za 777 €. Novší model s čipom M2 môže byť tvoj od 949 €.

Svoju súčasnú výbavu môžeš pre zmenu okoreniť hodinkami Apple Watch SE od 199 € či slúchadlami AirPods od 88 €.

Pre slávnostný deň si iStores pripravil hneď trojicu zaujímavých workshopov so známymi profesionálmi, ktorí využívajú Apple produkty. Dizajnér a priemyselný umelec Martin Bajaník získal už 11 klincov zo súťaže Zlatý klinec aj ocenenie Art Prix 2018, a porozpráva Ti, aká je jeho dizajnérska skúsenosť s Apple počítačmi od roku 1999 až po súčasnosť. Uznávaný umelec Adrian Ferda ti predstaví svoje obľúbené kreatívne aplikácie, s ktorými na svojom iPade s Apple Pencil vytvára zberateľské filatelistické produkty v spolupráci so Slovenskou poštou. Napokon, profesionálny kondičný trenér Maroš Molnár priblíži, prečo sú Apple Watch tie najlepšie smart hodinky pre športovcov.

Nová predajňa iStores Apple Premium Partner v Košiciach slávnostne otvorí svoje brány 27. septembra o 10:00. Upozornenie do kalendára si môžeš pridať v tomto odkaze.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Microsoft končí s výrobou HoloLens 2

Priestorové rozhranie, ale aj málo aplikácií a príliš vysoká cena a obmedzená dostupnosť na to, aby sa produkt masovo rozšíril. Tentoraz nejde o kritiku Apple Vision Pro, reč je o Microsoft HoloLens 2.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.