iStores otvára už 16. predajňu na Slovensku v OC Zemplín Michalovce

16. august je priam dokonalý dátum na otvorenie už 16-tej autorizovanej Apple predajne iStores na Slovensku!

Najväčší autorizovaný predajca produktov a príslušenstva značky Apple na Slovensku rozširuje svoje pôsobenie ďalšou, v poradí už 16-tou predajňou iStores na Slovensku. Tá najnovšia bude otvorená už tento piatok, 16. augusta 2024 o 9:00 v OC Zemplín Michalovce. Pri tejto príležitosti nebudú chýbať ani špeciálne zľavy na vybrané produkty a vďaka nákupu sa môžeš zapojiť do súťaže o jednu z troch 100 € poukážok na nákup v sieti iStores.

A na aké produkty sa môžeš tešiť? Nový iPhone 13 so 128GB pamäťou môže byť tvoj už za 544 € alebo 128GB iPhone 15 Pro môže byť tvoj iba za 949 €. K tomu si môžeš doplniť hodinky Apple Watch SE, ktoré môžu byť tvoje od 229 € alebo Apple Watch Ultra 2 už za 777 €. K tomu si môžeš doplniť napríklad slúchadlá AirPods 2. generácie iba za 99 €.

Vo výpredaji budú aj trackery Apple AirTag, kde jeden môže byť tvoj už za 25,90 €, a rovnako tak ušetríš na iPade 9. generácie, teraz za 315 €. Za zvýhodnenú cenu kúpiš aj MacBook Air už od 777 €. Zľavy sa budú týkať aj vybraného licencovaného príslušenstva od výrobcov tretích strán. Reproduktor Harman Kardon Onyx Studio 7 tak bude v deň otvorenia predajne stáť iba 129 €, zatiaľ čo slúchadlá JBL Tune 235NC TWS môžu byť tvoje za 59 €. Kompletnú ponuku zliav nájdeš v tomto odkaze.

Počet produktov v zľave je obmedzený, preto sa oplatí prísť čím skôr. Produkty bude možné nakúpiť aj na splátky.

Tvoj najbližší Apple expert sa ťa už nevie dočkať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.