Odpoveď na: Pár otázok o Mac OS X (diakritika, fonty, programovanie, zdieľanie diskov, iTunes)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pár otázok o Mac OS X (diakritika, fonty, programovanie, zdieľanie diskov, iTunes) Odpoveď na: Pár otázok o Mac OS X (diakritika, fonty, programovanie, zdieľanie diskov, iTunes)

#107912
mish
Účastník (Participant)

Vdaka vsetkym za rady a privitanie :-)

Donald & TomasKovac: Uz nerobim nove stranky, ale spravujem jeden vacsi projekt, ktory je na nete uz od roku 2000. Databaza & textlogy maju miliony riadkov + niekolko stoviek skriptov. Obavam sa ze aby sa to nezrutilo pri pokuse vsetko to prehodit z Win1250 na UTF, budeme musiet na UTF pockat az pri navrhu uplne novej aplikacie :-) Koniec koncov, Win1250 stale funguje, Zoznam, Pravda, SME atd. ficia na tom.

Dominik: 5. Ano jasne, je tam XML, tak som to prenasal aj zo stareho PC na novy, len som nevedel ci Mac pouziva rovnaky format (pocul som o problemoch s diakritikou…). Problem ale moze byt aj to, ze iTunes si tam natvrdo uklada cesty:
Locationfile://localhost/C:/Music/The%20Besst/Rock%20The%20World.mp3
Nejaky find&replace by to ale mohol elegantne vyriesit, kedze prenesiem len cely adresar, predpokladam ze bude stacit nahradit “C:/” niecim inym…