HealthKit

Domov Diskusné Fóra Ostatné HealthKit

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101761
    bobo355
    Účastník (Participant)

    Nevie niekto ci apple oznamil kedy spusti healthkit?

    #391055
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    U nas nikdy. Anyway, dalsia blbost, ktora v mojom pripade smerovala do foldra “Hovadiny” spolu s Newsstand, Passbook , Game center, nike+ipod, stocks, contacts, tips a podcasts.

    #391057
    mork4
    Účastník (Participant)

    co mas proti podcasts ? Ak si mlady clovek co ma rad hudbu, najde tam vela oblubenych skladatelov a kopec hodin hudby.

    #391067
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Čo je zlé na Contacts?

    #391068
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    J. Remen: Helath Kit a aplikacia Health su dve rozne veci. Health kit je pre vyvojarov aby sa udaje z roznych hodiniek a senzorov dostali do aplikacie Health.

    https://developer.apple.com/healthkit/

    #391072
    hatto
    Účastník (Participant)

    ak sa nemylim tak vraveli ze pred spustenim ios8 stopli’ health kvoli nejaku bugu a ze na konci mesiaca by to malo byt obnovene. moze to byt fajn, kedze budes mat komplet prehlad informacii z ostatnym health aplikacii. uvime, som zvedavy.

    jozef: passbook je skvela vec! pouzivam to sice iba na letenky, ale uz len kvoli tomu to stoji za to. cestou na letisko sa z mobilu zacheckujem, a na letisku uz iba prikladam mobil, nepotrebujem ziadne papiere, nic. plus ti to aj podla geopolohy sa ti zobrazuje na lockscreene a takisto aj oznamy o zmenach gate/meskani… super prakticke, mohli by to zacat presadzovat aj dalsie odvetvia.

    #391092
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Jozef, ked povazujes aplikaciu Kontakty za zbytocnu, tak skus si jej obsah vymazat… :D

    #391094
    JOK3R
    Účastník (Participant)

    Tak Jozef, s tým podcast s tebou nesúhlasím, je tam aj veľa odborných videoblogov.

    #391108
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    JR: “Ja verim papieru” to uz rovno mozes hodit do kosa aj notebook, pisat si poznamky perom a tabulky robit s pravitkom na stvorcekovy papier :D

    Ber to prosim ako vtip.

    #391122
    samob
    Účastník (Participant)

    Všetko by to bolo v pohode, keby sa tie aplikácie dali odinštalovať. Ja síce Podcasts používam pravideľne, ale stocks, ibooks, gamecenter a iné teda vôbec. Podstatu Contacts na iPhone ale nechápem ani ja

    #391124
    iTuxx
    Moderátor

    ja mam taky isty nazor ako Jozko. Tiez mam vsetky tie kraviny v jednom najposlednejsom foldri. A to Contacts tiez fakt nechapem. Podla mna je to prezitok z prveho iPhonu, do ktoreho sa to snazili integrovat po vzore OSX. Ale nedomysleli to, ze vlastne Phone ma pristup ku kontaktom presne tak isto.

    #391127
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Inak ako ta sranda passbook funguje? Naposledy som par tipkov na letisku videl prikladat iphony ku skeneru ale neviem si predstavit keby sa im vybil alebo proste zdochol.
    Pri mojom poslednom lete som musel pri prestupe zvolit velmi rezky krok aby som ho stihol a neviem si predstavit mat letenku v passbook vo vybitom iphone…
    Ako sa to potom riesi?

    #391139
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Ak máte v kontaktoch len meno a telefónne číslo, tak váš skepticizmus chápem. Ja mám v kontaktoch aj maily, niekoľko telefónnych čísel, firmu, adresu domov, do práce, dátum narodenia… Proste veci, ktoré využívajú iné aplikácie ako napr. mapy, mail, kalendár…

    #391146
    hatto
    Účastník (Participant)

    eraserv6: mi povedz ze nemas nabijacku so sebou ked cestujes? a ze na cestu ides s polonabitym telefonom?
    ale keby sa uz fakt prihodilo – tak vyuzijem jednu z tychto troch alternativ – spytam sa niekoho ci si nemozem nechat nabit na 5min; kupim si nobijacku; pojdem na informacie a budem to riesit tam; v maili mam kopiu letenky (teda aj v pc a hocikde na internete)

    ja osobne sa bojim ze ten vytlaceny papier by som niekde nechal polozeny :D
    mne toto vyhovuje ovela viac ako papiere ale kazdy preferuje nieco ine

    #391150
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ale nosim len naposledy som ju omylom vlozil do kufra a telefon som mal na 50%. A ked zvazim to ze som este ani nemal cas behat po reklamaciach tak by to vyzeralo zaujimavo.

    #391154
    nickey
    Účastník (Participant)

    vsetko je to o individualnom vyuziti, pre niekoho nepodstatne pre ineho dolezite, pre mna je napr. twitter nutnostou

    #391160
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Jaem: tu ide o to, ze Contacts ZDIELA databazu s Phone aplikaciou, s ktorou VOLAS. A VSETKO, co je v Contacts, mozes pridavat, mazat, pozerat priamo z Phone aplikacie.

    Skutocne tam nie je ziadny rozdiel, jedine v tom, ze v Contacts nemozes priamo volat cislo napisane na klavesnici. Ani sprava skupin tam nejde robit, doteraz :(

    jigga1411: ale ja to tak presne robim. Poznamky si pisem na papier, kde inde? Mam ho poruke, okamzite na ociach, velmi rychlo mozem vyskrtavat urobene/neurobene. Aj tie tabulky si niekedy tak urobim, samozrejme nie pri nejakych kalkulaciach ci zbere dat, ale inak, bezne.

    #391171
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    JR: Ano samozrejme je to “istejsie” a pre niekoho jednoduchsie. Mne osobne vyhovuje si pisat poznamky do aplikacie Poznamky. Viem ze tie poznamky nestratim narozdiel od papieriku (neraz som stratil dolezite udaje). Pripomienky ani nehovorim. Tie mi zachranili situaciu uz niekolko krat.
    Je to samozrejme na kazdeho preferenciach. Ja preferujem ked mi technologia ulahcuje zivot, nie naopak.

    #391194
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Pripomienky si davam do kalendaru v telefone, to je jasne.

    Ale pracovne poznamky, na to mam velke lajstro. Teraz nemyslim poznamky typu kratkych poznamok, ktore sa lepia na chladnicku ci monitor v podobe Post-it-notes. Velke, dlhe poznamky k projektom, rieseniam chyb apod.

    Je nemyslitelne, aby som to znacil niekde do telefonu a potom odznacoval. Ked predosly den nieco zaznacim po spolocnom pracovnom sedeni rano, tak viem, ze mam na to cumiet a riesit to v dany den, dalsi den atd. dokym to nemam vyskrtane.

    Lepsi sposob spatnej kontroly nepoznam.

    #391339
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    Už sú v appstore nejaké aplikácie podporujúce healht? Apple vravel že po vypustení iOS 8.0.2 appky budú.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.