Da sa zneuzit IMEI?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Da sa zneuzit IMEI?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 48 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101193
    cRot
    Účastník (Participant)

    Zdravim, chcem sa informovat, ci sa REALNE da zneuzit IMEI ak ho poskytnem osobe/firme.

    Reagujem na zaklade akcie turbado.sk kde po vyplneni dotazniku s Vasimi kontaktnymi udajmi a zadanim IMEI telefonu Vam poslu nabijacku na i5s zadarmo.

    Dakujem za odpoved.

    #387947
    christopher
    Účastník (Participant)

    Skor by som sa bal tej nabijacky. Pochybujem ze to je original od apple a v poslednej dobe bolo vela pripadov, kde fejky sposobovali problemy

    #387969
    MacB
    Účastník (Participant)

    Osobne som sa tam neregistroval, ale známy áno. Samozrejme, nie je to originál, tak som mu hovoril, aby to nepoužíval, keď mu to prišlo. Avšak nepríde celá nabíjačka, ale iba adaptér, takže bez USB káblu.

    #387996
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    Tiež keď som videl túto akciu išiel som sa registrovať. Ale keď chceli IMEI telefónu (ktorý ešte dva dni pred tým nevyžadovali) tak som sa na to vybodol.. Možno keď zadáš vymyslené číslo ani na to neprídu

    #388000
    iTuxx
    Moderátor

    tak zadajte imei nejakeho stareho rozbiteho mobilu

    #388007
    Daxisko
    Účastník (Participant)

    A čo by na tom asi tak zneužili ? veď to je len výrobné číslo telefónu… Oni si to pýtajú na to aby mohli aspoň evidovať že si niekto nevypýta 10 nabíjačiek. A fake nabíjačka je tak na dve veci… odpáli telefón, a môže ťa zabiť.

    #388015
    fanthomas4
    Účastník (Participant)

    Dnes mi to prišlo. Adaptér aj kábel.

    #388016
    cRot
    Účastník (Participant)

    Dakujem za odpovede.
    Nabijacky sa nebojim (ano, boli teraz dva medializovane clanky) a ide mi skor o ten adapter, ako o kabel. Zajtra mi to dojde.
    Ja som sa tam registroval, ale az neskor mi doplo to imeiko, preto som zalozil temu.

    Som kludnejsi,
    dakujem

    #388018
    Turbado
    Účastník (Participant)

    pre upresnenie by som chcel dodat, ze IMEI pytame len kvoli tomu, aby sme vedeli overit, ze registrovany ma naozaj iPhone a ze sa predtym neregistroval, aby sa kazdemu usla nabijacka, kedze v tejto akcii rozdavame iba 500kusov. Ak ale IMEI zadavat nechcete, tak existuju aj alternativne sposoby overenia, ze mate iPhone, napriklad poslat nam fotku emailom (ahoj@turbado.sk) svojho iPhone (v zrkadle?) alebo ako nam jeden zakaznik poradil, taktiez cez iMessage (modra SMS) na nase cislo 0948 007 920 a nezabudnite poslat svoje postove udaje, aby sme Vam poslali nabijacku.

    Nabijacky sme dali otestovat manualne kazdu jednu a presli prepatovym testom do 3000V. Su vysokeho standardu, inak by sme na ne nedali nasu znacku a dvojrocnu zaruku vymeny na pockanie. Kabliky sme bohuzial testovat nedali (v dalsej objednavke ich uz budeme davat testovat) a tam niektore (2-3%) su naozaj chybne, je zle spojeny v kabliku drotik s konektorom a po par ohnutiach sa uvolni a strati kontakt a je uz nepouzitelny. vymiename ich taktiez v ramci zaruky 2 roky a na pockanie.

    Pred touto FB akciou sme uz rozposielali tiez SMS v spolupraci s Orange a Tmobile, kde sme rozdavali USB adaptery a sme ich oznacili ako nabijacky, co bola nasa chyba. Zakaznici nas na to upozornili a vsetkym, ktori sa ozvu, doposielame aj kablik. A samozrejme v tejto FB akcii uz davame komplet nabijacku aj s kablikom.

    Ak mate hocijake otazky, tak Vam ich zodpovieme tu, emailom, telefonicky, cez iMessage, na FB alebo na nasej predajni. Dakujeme

    #388019
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    cRot : práveže ten adaptér spôsobuje nehody

    #388025
    cRot
    Účastník (Participant)

    Turbado, ano jednu otazku mam.

    O co potom teda v tejto nadstandartnej reklamnej kampani kde posielate NIECO zadarmo ide? Ukazat ludom ze ste TU, a nalakat ich na tu vyhodnu vymenu s 0,02percentami, alebo?
    Tiez vytvaram kampane na socialnych sietach a pracujem s ludmi tak ako Vy, preto tam vidim iba jednu odpoved :).

    Dakujem.

    #388035
    mcmatej
    Účastník (Participant)

    Dnes mi dorazila nabijacka a datovy kabel od TURBADO. Nabijacku aj kabel som vyskusal a musim povedat, ze som ostal sklamany. Po pripojeni telefonu na nabijacku zacal automaticky blbnut telefon. Presuvanie medzi plochami sekalo, skakalo ako sa mu zachcelo a nie tak ako som pohyboval prstom. Nabijacku som musel po chvili (cca 30minut) odpojit pricom som sa popalil taka bola horuca! Kabel vyzera v poriadku, nakolko som ho potom dal napriamo do PC a vsetko funguje tak ako ma – *OMYL. Opakujem vsak, ze ta nabijacka moze byt nebezpecna – ked ma to dokazalo popalit na prsty ako som ju siel vytiahnut tak nevedno kam to mohlo zajst ak by som to tam nechal napr. cez noc!!!
    Ak mi toto moze vysvetlit niekto zo spolocnosti TURBADO budem rad.
    * OMYL – vypise mi chybu, ze toto prislusenstvo nie je podporovane…

    #388036
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    mcnatej: urcite pri testovani mohlo dojst k poskodeniu :D skus ty otestovat 500ks adapterov a ziaden neznicit :))

    #388041
    mcmatej
    Účastník (Participant)

    No uz aj kablik ukazal svoje muchy – po chvili napise, ze toto prislusenstvo nie je podporovane.

    #388044
    cRot
    Účastník (Participant)

    Pekne referencia, pekna :).

    #388057
    shadower
    Účastník (Participant)

    prave nabijaky sa mi zda daju lahko odlisit …v usb porte by mali mat seriove cislo …faky to nemaju tusim

    #388069
    iTuxx
    Moderátor

    prave nabijacky nabijaju a nepalia. Prave kable nevypisuju ”nepodporovane prislusenstvo”.
    Ak nabka nabija a nepali a ak kabel nevypisuje ”nepodporovane prislusenstvo” a aj napriek tomu je to fejk, tak to kazdemu moze byt jedno :-)

    #388151
    mcmatej
    Účastník (Participant)

    Pan z TURBADO dostal spravu tu na macblog ako aj mail na ich adresu. Zda sa, ze na problem nereaguje tak rychlo ako ked sa registrujete na jeho stranku. Zaujimave je, ze po registracii na jeho stranku mi v ten isty den volal nejaky brainwash co predava nieco po telefone (typu bambusove ponozky). Kamarat sa registroval a o dve hodiny nato mu uz prisla brainwash sms-ka o pozickach. Je zaujimave, kde koncia nase udaje…

    #388154
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    A na vine ste si sami. Nemali ste pribalenu komplet original nabijacku uz v baleni iphonu ze silou mocou potrebujete dalsi nebezpecny fake z ciny lebo je to zadarmo?

    #388156
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    presne tak. nic nie je “zadarmo”.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 48 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.