Turbo výkon na učenie môže byť tvoj už od 32 € mesačne

Škola volá a MacBook je pripravený ti slúžiť spoľahlivo a vytrvalo od prijímacích skúšok až po štátnice. Navyše, so študentskou zľavou 10% môžeš mať MacBook Air s čipom M3 už od 32 € mesačne.

Počítače Mac sú obľúbenou voľbou študentov pre ich vysoký výkon, širokú dostupnosť apiek od spoločností ako Microsoft či Adobe ale aj pre mimoriadne vysokú výdrž batérie až 22 hodín, takže všetky svoje študentské povinnosti zvládneš na jedno nabitie či už si doma, vo vlaku alebo na internáte s pochybnou dostupnosťou elektriny.

Ak máš iPhone, určite oceníš úzke prepojenie zariadení. Tvoje poznámky, súbory, fotky, heslá aj otvorené karty v prehliadači sa synchronizujú medzi zariadeniami, takže si naozaj nemusíš pamätať heslo od AiS ani to, či si si učivo zapísal alebo nafotil. Okrem vstavaných aplikácií sa môžeš opierať aj o populárne aplikácie tretích strán. Okrem kancelárskej sady Microsoft 365 pozostávajúcej z aplikácií ako Word, PowerPoint či OneNote, nájdeš na Macu aj Adobe Photoshop či Autodesk Maya, ak sa orientuješ v grafike.

Vybrané modely MacBook Air sú teraz dostupné za akciové ceny pre všetkých. Vďaka tejto ponuke môže byť novinka s čipom M3 a 256GB úložiskom tvoja iba za 1 149 € s DPH. Študenti s kartou ISIC však môžu ušetriť ešte viac a to vďaka dodatočnej zľave až do výšky 10 %. Populárny model Air tak môže byť pripravený sadnúť s tebou do školskej lavice už od 32 € mesačne.

Pokiaľ ti však stačí menšie zariadenie, to pravé orechové pre teba môže byť iPad. Učitelia a študenti majú možnosť zakúpiť si ho so 6 % zľavou, takže najnovší iPad 10. generácie môže byť tvoj už od 16 € mesačne.

Viac o dostupných počítačoch Mac pre študentov nájdeš na stránke najväčšej autorizovanej siete Apple na Slovensku, iStores: https://www.istores.sk/skola

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.