Tim Cook používa headset Apple Vision Pro každý deň

Apple Vision Pro headset sa začal predávať v ďalších krajinách sveta vrátane Spojeného kráľovstva. Pri tejto príležitosti bulvárny magazín The Sun vyspovedal CEO Tima Cooka, a reč padla pochopiteľne aj na jeho najnovší produkt.

Tim Cook v rozhovore prezradil, že používa headset Vision Pro každý deň. Priblížil, že preň našiel využitie v prakticky každom aspekte každodenného života. Upresnil, že ho využil na sledovanie tretej sezóny seriálu Ted Lasso, ktorý je dostupný na Apple TV+, a rovnako tak používa okuliare aj na sledovanie ďalšieho obsahu z platformy TV+.

“Takže možnosť uložiť sa do ľubovoľnej polohy, v ktorej checm byť – napríklad ležať a sledovať televízor na strope – predstavuje neuveriteľný zážitok. Samozrejme, je to 100-palcový televízor. Chcem tým povedať, že to prináša úžasnú úroveň zábavy,” povedal na margo sledovania filmov a seriálov.

Pochvaľuje si tiež multitasking, kde tvrdí, že vďaka možnosti umiestniť si viacero okien ľubovoľne v priestore sa uňho odráža na oveľa väčšej efektivite. Cook odporúča zvedavým záujemcom a čitateľom, aby si rezervovali demonštráciu produktu v najbližšom Apple Store, pretože – podľa jeho slov – je ťažké až nemožné opísať slovami, aký je ten výsledný 3D zážitok. Zároveň je presvedčený, že užívateľov tak zaujme používanie, ktoré je jednoduché a intuitívne. Dodáva, že ak viete používať iPhone, viete sa veľmi ľahko dostať do používania Vision Pro.

Cook tiež prezradil, že Apple pri tomto produkte vlastní viac ako 5 000 patentov a vyjadril hrdosť nad všetkými ľuďmi, ktorí po celé roky vyvíjali tento produkt. Videorozhovor s Timom Cookom v anglickom jazyku si môžete pozrieť priamo na webe britského The Sun.

Zdroj: The Sun

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.