iStores spúšťa predobjednávky iPhone 16 Pro a ďalších noviniek už od 31 € mesačne

Jesenné novinky Apple sú tu a už čoskoro môžu byť tvoje! Nový iPhone 16 si budeš môcť objednať už 13. septembra od 14:00 v iStores.

Najväčšia sieť autorizovaných predajní Apple na Slovensku už tento piatok spúšťa preobjednávky na mobilné novinky iPhone 16. Novinka s čipom A18, podporou makro fotenia, Akčným tlačidlom a ovládaním kamery s pomocou nového bočného tlačidla môže byť tvoja aj na splátky a to už od 49 € mesačne po dobu 24 mesiacov alebo plnú cenu od 949 € za 128 GB model.

iPhone 16 Pro, najpokročilejší svojho druhu s čipom A18 Pro, 5-násobným optickým zoomom, nahrávaním 4K videa pri 120 snímkoch za sekundu v ProRes formáte a pokročilým ovládaním kamery môže byť tvoj za 1 199 € alebo od 62 € mesačne. Vďaka výkupu staršieho zariadenia však môže byť ešte lacnejší. Ak napríklad prinesieš do výkupu 128GB iPhone 15 Pro, novinka môže byť tvoja už od 31 € mesačne s dobou splácania 24 mesiacov. Ušetriť môžeš aj vďaka nazbieraným vernostným bodom iStores na svojom konte.

Pokiaľ chceš mať istotu, že budeš mať nový iPhone už v deň vydania či už doma alebo pripravený na vyzdvihnutie v niektorej zo 16-tich predajní iStores na Slovensku, určite buď prihlásený na eshope https://www.istores.sk/ skôr, ako sa spustia predobjednávky v piatok 13. septembra 2024 o 14:00.

Okrem toho si môžeš už teraz predobjednať ďalšie predstavené novinky ako AirPods 4 či Apple Watch Series 10. Hodinky s najväčším displejom a tenším telíčkom môžu byť tvoje už od 449 € alebo 23 € mesačne s dobou splácania 24 mesiacov, zatiaľ čo nové Apple Watch Ultra 2 v tmavom farebnom prevedení budú v predaji od 899 € alebo od 46 € mesačne.

Tak ako ostatné novinky, aj nové slúchadlá AirPods 4 budú k dispozícii 20. septembra 2024 s cenou od 149 €, zatiaľ čo nové farebné prevedenia AirPods Max sa dajú predobjednať za 569 € alebo aj na splátky od 53 € na 12 mesiacov.

komentár
  1. To čo bol dnes (13.9.2024) za zmätok zo strany iSTORES? Mám na mysli 14:00 a vyššie. Výpadky webstránky, nemožnosť načítať, nepripojiteľnosť.
    Taký veľký hráč by mal mať ošetrený server a rátať s tým, že keď na sekundu presne načasuje spustenie predaja iPHONE 16, nastane nával. Či 21.storočočie ešte nie je dostatočne vhodné na kvantitu?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.