iStores otvára už 16. predajňu na Slovensku v OC Zemplín Michalovce

16. august je priam dokonalý dátum na otvorenie už 16-tej autorizovanej Apple predajne iStores na Slovensku!

Najväčší autorizovaný predajca produktov a príslušenstva značky Apple na Slovensku rozširuje svoje pôsobenie ďalšou, v poradí už 16-tou predajňou iStores na Slovensku. Tá najnovšia bude otvorená už tento piatok, 16. augusta 2024 o 9:00 v OC Zemplín Michalovce. Pri tejto príležitosti nebudú chýbať ani špeciálne zľavy na vybrané produkty a vďaka nákupu sa môžeš zapojiť do súťaže o jednu z troch 100 € poukážok na nákup v sieti iStores.

A na aké produkty sa môžeš tešiť? Nový iPhone 13 so 128GB pamäťou môže byť tvoj už za 544 € alebo 128GB iPhone 15 Pro môže byť tvoj iba za 949 €. K tomu si môžeš doplniť hodinky Apple Watch SE, ktoré môžu byť tvoje od 229 € alebo Apple Watch Ultra 2 už za 777 €. K tomu si môžeš doplniť napríklad slúchadlá AirPods 2. generácie iba za 99 €.

Vo výpredaji budú aj trackery Apple AirTag, kde jeden môže byť tvoj už za 25,90 €, a rovnako tak ušetríš na iPade 9. generácie, teraz za 315 €. Za zvýhodnenú cenu kúpiš aj MacBook Air už od 777 €. Zľavy sa budú týkať aj vybraného licencovaného príslušenstva od výrobcov tretích strán. Reproduktor Harman Kardon Onyx Studio 7 tak bude v deň otvorenia predajne stáť iba 129 €, zatiaľ čo slúchadlá JBL Tune 235NC TWS môžu byť tvoje za 59 €. Kompletnú ponuku zliav nájdeš v tomto odkaze.

Počet produktov v zľave je obmedzený, preto sa oplatí prísť čím skôr. Produkty bude možné nakúpiť aj na splátky.

Tvoj najbližší Apple expert sa ťa už nevie dočkať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.