iStores oslavuje značku Apple dvomi novými predajňami na Slovensku!

Najväčší slovenský autorizovaný predajca Apple na Slovensku bude čoskoro ešte väčší! Sieť predajní iStores sa už tento piatok rozšíri o dvojicu predajní v Trnave a Piešťanoch.

Obe nové predajne budú slávnostne otvorené už tento piatok 28. júna o 9:00, a pochopiteľne sa to nezaobíte bez exkluzívnych zliav pre prvých zákazníkov! Nákup v dvojici nových predajní iStores – City Arena Trnava a Aupark Piešťany, tak bude naozaj výnimočný. Nielen, že nakúpiš populárne produkty za zvýhodnené ceny, ale tiež sa vďaka nákupu môžeš zapojiť do súťaže o tri 100 € poukážky na ďalší nákup. Stačí, aby si prišiel do niektorej z dvoch nových predajní, kúpil napríklad nové Apple Watch už od 220 € a miesto v súťaži je Tvoje. Okrem toho Ťa v novej predajni v City Arena Trnava bude celý deň sprevádzať hlas moderátorky Andrey Imrichovej, s ktorou počas dňa budeš môcť súťažiť o hodnotné ceny. Nezabudni – množstvo produktov za akčné ceny je limitované a preto sa oplatí prísť čím skôr!

A čo môžeš očakávať? Nový iPhone 13 môžeš mať už od 549 € v 128GB verzii, kde na výber máš medzi polnočnou a hviezdne bielou. Rovnako na výber budeš mať aj iPhone 14, ktorý kúpiš za 649 € a ak chceš to najnovšie, čierny iPhone 15 v 128 GB verzii môžeš mať za 749 € a ušetríš tak 70 €. Ak chceš ušetriť ešte viac, môžeš priniesť svoje staré zariadenie do výkupu, a hoci v tomto prípade nedostaneš výkupný bonus, ešte vždy budeš môcť využiť nákup na splátky.

Máš už iPhone? Tak si môžeš zážitok rozšíriť vďaka novým Apple Watch SE už od 220 €, prípadne na ružových Apple Watch Series 9 ušetríť 50 € a kúpiš ich tak od 349 €. Apple Watch Ultra 2 môžeš mať takisto lacnejšie, za čarovných 777 €. Okrem toho platí zľava aj na AirPods 3. generácie, môžu byť Tvoje už za 149 € alebo AirPods Pro s MagSafe puzdrom (s USB-C konektorom) môžu byť tvoje za 199 €.

Na výber však bude za zvýhodnenú cenu aj štvorsada AirTag za 89 €, či z ďalšieho Apple hardvéru to bude iPad 9. generácie za 333 €, MacBook Air 13″ s čipom M1 za 799 € alebo MacBook Air 15″ s čipom M2 za 1 099€.

Nechýbajú však ani zľavy na vybrané prémiové audio príslušenstvo koncernu Harman, kde môžeš ušetriť polovicu na slúchadlách JBL Live 660NC a rovnako nádhernýých 70€ ušetríš na reproduktore Harman Kardon Onyx Studio 7. V zľave sú aj ďalšie produkty vrátane bezdrôtovej nabíjačky ZENS Aluminium Dual Wireless Charger iba za 49 €.

Viac o akciovej ponuke sa dozvieš na https://www.istores.sk/oslava

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
Siri
pokračovanie článku

iOS 18 prináša možnosť premenovať Siri

Siri bola vstavanou súčasťou iPhonu od modelu 4S a udržala sa tam až doteraz. iOS 18 však prináša poprvýkrát možnosť premenovať si asistentku, aj keď ide o trochu zložitejší proces.