SE 2: Kedy si ho budeme môcť objednať a čo nové o ňom vieme?

Refresh populárneho SE by sa podľa najnovších analýz mal dostať do výroby hneď v januári 2020 a sú tu už aj termíny predaja.

Spoľahlivé odhady hovoria o marci budúceho roku. Tieto hypotézy vychádzajú z predošlých skúseností s tým, ako Apple plánuje svoje novinky a ich predstavovanie. Nie vždy sa podobné predpovede naplnia, ale práve tretí mesiac v roku bol aj v minulosti termínom nasadenia dostupnejších Apple smartfónov.

Pôvodný model SE bol napríklad oznámený 21. 3. 2016 a na konci toho istého mesiaca sme sa ho aj dočkali. O rok neskôr bol opäť v marci aktualizovaný s väčšou kapacitou úložiska. Aké parametre by mal mať nástupca SE?

Hovorí sa napríklad o 4.7 palcovom displeji, rovnakom čipe ako iPhone 11, či 3 GB Ram. Pokiaľ ide o veľkosť úložného priestoru na výber budú 64 a 128 GB varianty, tie farebné budú zahŕňať Space Gray, striebornú a červenú. Nebude chýbať Home Button, ale bude chýbať 3D Touch. Vzhľadovo má nové zariadenie pripomínať iPhone 8.



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

V roku 2023 generovalo 69 herných spoločností na Slovensku obrat vo výške 70 miliónov EUR, herný priemysel zaznamenal prvý výraznejší pokles

Slovenský herný priemysel zaznamenal v roku 2023 prvýkrát výraznejší pokles. Celkový obrat klesol z 77,1 milióna EUR v roku 2022 na 70 miliónov EUR. Momentálne na Slovensku pôsobí 69 herných spoločností, ktoré zamestnávajú 1017 pracovníkov, čo taktiež predstavuje pokles oproti 1080 v roku 2022.
pokračovanie článku

Na internete sa objavil unboxing MacBook Pro s M4 procesorom

Spoločnosť Apple túto jeseň predstavila iba časť noviniek na čele s iPhone 16, v blízkej dobe k nim však doplní nové počítače a tablety. Jedným z plánovaných a zatiaľ nepredstavených zariadení je aj MacBook Pro s čipom M4. Ten sa však už teraz objavil na internete.
pokračovanie článku

Microsoft končí s výrobou HoloLens 2

Priestorové rozhranie, ale aj málo aplikácií a príliš vysoká cena a obmedzená dostupnosť na to, aby sa produkt masovo rozšíril. Tentoraz nejde o kritiku Apple Vision Pro, reč je o Microsoft HoloLens 2.