Razer vydáva chatovaciu aplikáciu pre hráčov Pokémon Go

Obľúbený výrobca herného príslušenstva Razer mieri aj do softvérovej sféry. Kým doteraz jeho softvérové portfólio tvorili najmä drivery, teraz sem pribudla aj prvá aplikácia pre iPhone. A poteší hlavne zberateľov pokémonov.

Razer sa totiž, podobne ako mnohé iné firmy, nechal uniesť fenoménom animovaných príšeriek a uviedol chatovaciu aplikáciu RazerGo, ktorá má spájať hráčov Pokémon GO. Najzaujímavejšie na tom celkom je však, akým spôsobom aplikácia funguje. RazerGo totiž využíva geolokačné služby hry a po prihlásení si tak viete aktivovať niektorý z troch filtrov na hráčov. Prvý vám umožní komunikovať s hráčmi v okruhu 5 km, druhý 100 km a tretí až 1 000 km.

Aplikácia navyše identifikuje hráčov podľa teamu, do ktorého sa pridali a tak sa vedia hráči sami rozhodnúť, či chcú chatovať so všetkými alebo len so svojimi parťákmi. V budúcnosti tiež Razer plánuje do aplikácie pridať možnosť pridávania Beaconov na mapu, ktoré umožnia vytvárať vlastné chatové miestnosti.

RazerGo má podľa slov firmy vyjsť 25. júla pre iPhone.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.