Puzdro premení váš iPod nano na vodotesné hodinky alebo pridá Bluetooth

Aj keď Apple predáva iPod nano ako hudobný prehrávač a fitness doplnok, už po jeho predstavení minulý rok priniesli výrobcovia puzdier náramky, ktoré z neho robia originálne Apple hodinky. S tým, že toľko ľudí bude používať iPod nano ako moderné hodinky, zrejme nepočítal ani Apple. Pred pár týždňami, keď predstavoval nový iPhone 4S a novinky v rade iPodov, iPod nano nebol nijak zmenený, obdržal len softvérovú aktualizáciu, ktorá okrem iného pridala aj niekoľko nových dizajnov hodiniek.

The Proof je názov nového projektu firmy Boombotix, ktorého cieľom je nazbierať 17 000 USD. S týmto náramkovým puzdrom môže byť váš iPod nano vodotesný, mať Bluetooth alebo jednoducho zaistiť, aby bol na správnom mieste na vašej ruke, vhodnom pre pripojenie slúchadiel. Samozrejme, s Bluetooth adaptérom budete môcť priamo z vašich „hodiniek“ streamovať hudbu napríklad do bezdrôtových reproduktorov. The Proof sa do predaja dostane len vtedy, ak sa podarí nazbierať potrebné financie. Viac sa o projekte dozviete na stránkach Kickstarter, kde môžete k jeho uskutočneniu prispieť aj vy.

komentárov
  1. mne by sa pacik len klasicky naramok silikonovy napr taky aky je na tie lacne hodinky len by neviem akym cinom a technologiou mohli spravit soladne dobijanie na ramku, proste celi naramok zo solarnych clankov ako su na kalkulacke aby som to uz nikdy nemusel dat dole z ruky okrem toho co by som tam nahadzoval hudbu :) to by som si potom kupil aj nano :D ci so to dam patentovat? :D proste vlete ked sa nosia kratke tricka a svetla je dost z kazdej strany by to bola pecka ci?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.