Zrejme posledné špekulatívne obrázky Apple tabletu pred oficiálnym uvedením

Dnes si ukážeme pár posledných konceptov, ako by mohol vyzerať Apple tablet. Napriek tomu, že mnohé falošné obrázky sú autormi často označované ako pravé a uniknuté z dielní Apple, veľmi zriedkavo tomu tak skutočne je. Návrhy nám však poslúžia pre porovnanie so skutočným finálnym zariadením, ktoré by mal Apple vydať už dnes, u nás vo večerných hodinách.

Apple tablet

Ešte raz upozorňujeme, že ide s najväčšou pravdepodobnosťou len o fantáziu fanúšikov a Apple tablet, ak vôbec bude vydaný, môže vyzerať úplne inak. To isté platí pre jeho názov, ktorý môže byť nakoniec úplne iný ako iSlate, iPad a podobne.

Podľa údajných vyjadrení S. Jobsa je nové zariadenie „to najlepšie, čo kedy vytvoril“.

komentárov
  1. Takze ja by som sa urcite pekne pobavil a zasmial,ze by dneska na tej konferencii ziadny tablet nepredstavil(hehe)….ale jako fakt len zo srandy…pretoze uz koluje tolko fotiek a komentarov a vizii,no proste bol by to flash(hehe)… ale urcite by som rad videl novy iPhone…

    0
    0
  2. Minimalne si takto predstavujem tablet, ci je to uz fikcia alebo nie. Nechapem naco sa vyrabaju prasata ako HP a Dell s core2duo, ktore vazia 2Kg, tak ako nechapem ze apple ntb 13″ vazi tak vela (jediny dovod preco som si nikdy nekupil apple ntb)nechapem, odkedy som dostal prve pda (palm -11rokov) som pisal kde sa dalo ci je problem tomu pda pridat aspon 7″ LCD, dokonca som pisal aj do HTC ci by uz konecne nemohli tie creva napchat do skatule s 10″ LCD , vsak nic ine okrem LCD a batt by nemuseli menit, kludne mohli nechat aj pcb velkosti telefonu.. no a dufam ze apple to konecne dotiahlo do konca. Tenke, lahke, lacne? to asi nie :-), rychle s hspda a 10″ LCD zariadenie, ktore mozem nosit so sebou vsade a surfovat vo vlaku bez toho aby mi vecer tiekli oci. Yep. (poznamka: mam Dell NTB s vahou 1,3 Kg, EEE s vahou 1 Kg, ale stale je to vela, pre mna je ideal na cesty max 450g)

    0
    0
  3. mne hned udrel do oci ten neprirodzene makky tien tabletu na druhej fotke, zatial co tien macbooku je ostry a bledsi..
    ale tak mozno to tak moze byt aj v reali..

    0
    0
  4. Teleke. uzasne video.. Take zachvaty smiechu som uz dlho nemal.: Hlavne preto ze pred tyzdnom som pozeral video z predstavovania Iphonu :D

    0
    0
  5. TIPUJEM ZE TO BUDE KOMBINACIA PRENOSNEJ HERNEJ KONZOLY, MOBILU A TABLETU … AK PREDSTAVIA iPHONE 4G, TAK NECH JE BIELUCKY (AJ Z PREDU) AKO SNEH

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.