Vývoj grafického editora Iris ukončený, užívatelia dostanú zadarmo možnosť prejsť na Acorn

Po takmer dvoch rokoch od uvedenia bol ukončený vývoj grafického editora Iris, ktorý sa užívateľov snažil prilákať najmä tým, že oproti ostatným podobne zameraným aplikáciam ponúkal prácu v štýle „all-in-one“, kde boli všetky ovládacie panely spoločne v jednom okne bez množstva pre niekoho rušivých a rozhádzaných samostatných okien. Firma Nolobe, stojaca za vývojom Irisu, vyriešila situáciu aj pre tých, ktorý si zakúpili plnú verziu tejto aplikácie. Ich licencia bude automaticky platná pre bezplatnú aktualizáciu na konkurenčný grafický editor Acorn. Podrobné informácie by majitelia mali obdržať e-mailom, prípadne môžu spoločnosť kontaktovať priamo.

komentáre
  1. Tak tych zopar funkcii je viac, vid zoznam nizsie. No program je to urcite zaujimavy aj keby som ho mal kupovat. Niekomu vsak budu vyhovovat aj konkurencia v podobe Pixelmator ci ine.

    What features are disabled after the trial period is over?:

    Web Export
    Brush Designer and Brush tool (the Draw/Pencil tool is still enabled)
    Layered Screen Shots
    RAW Image Import
    Copy Merged
    Clone Tool
    New Layer Groups
    Free and Perspective Transform tools
    Custom PlugIns
    Levels
    AppleScript support
    Bézier Curve tool
    Shortcuts for adjusting layer opacity
    Start Window always comes up at launch

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.