Vnútorné rozpory The New York Times kvôli cene digitálnych novín pre iPad

Podľa anonymných zdrojov serveru AppleInsider sa The New York Times nevedia dohodnúť na určení ceny za digitálnu verziu svojich novín pre iPad. Zatiaľ čo jedna časť ľudí preferuje cenu okolo 10 USD mesačne, druhá preferuje cenu podobnú tlačenej verzii, okolo 30 USD mesačne. Okrem toho sa ozývajú pochybnosti týkajúce sa predajného modelu Apple, ktorý síce vydavateľom poskytne 70% zisku, no to neplatí pre informácie o kupujúcich. Tie sú pritom pre vydavateľstvá kľúčové, keďže sa na ich základe predáva priestor pre reklamu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

V roku 2023 generovalo 69 herných spoločností na Slovensku obrat vo výške 70 miliónov EUR, herný priemysel zaznamenal prvý výraznejší pokles

Slovenský herný priemysel zaznamenal v roku 2023 prvýkrát výraznejší pokles. Celkový obrat klesol z 77,1 milióna EUR v roku 2022 na 70 miliónov EUR. Momentálne na Slovensku pôsobí 69 herných spoločností, ktoré zamestnávajú 1017 pracovníkov, čo taktiež predstavuje pokles oproti 1080 v roku 2022.
pokračovanie článku

Na internete sa objavil unboxing MacBook Pro s M4 procesorom

Spoločnosť Apple túto jeseň predstavila iba časť noviniek na čele s iPhone 16, v blízkej dobe k nim však doplní nové počítače a tablety. Jedným z plánovaných a zatiaľ nepredstavených zariadení je aj MacBook Pro s čipom M4. Ten sa však už teraz objavil na internete.
pokračovanie článku

Microsoft končí s výrobou HoloLens 2

Priestorové rozhranie, ale aj málo aplikácií a príliš vysoká cena a obmedzená dostupnosť na to, aby sa produkt masovo rozšíril. Tentoraz nejde o kritiku Apple Vision Pro, reč je o Microsoft HoloLens 2.