Vietnamské stránky zverejnili informácie o nových MacBookoch (White)

Vietnamským stránkam Tinhte, ktoré pred pár dňami priniesli exkluzívne obrázky a video z prototypu iPhonu štvrtej generácie, sa podarilo dostať k ďalšiemu nevydanému produktu od Apple – novému MacBooku (White). Podľa nimi zverejnených informácií by aktualizované biele MacBooky mali mať 2,4 GHz procesor Intel Core 2 Duo a grafickú kartu NVIDIA GeForce 320M (256 MB DDR3 SDRAM zdieľanej pamäte). Tinhte v popise zvýraznili aj LED podsvietenie displeja, no to obsahuje aj v súčasnosti predávaný model.

Okrem množstva fotografií zverejnili stránky aj video:

Tieto biele MacBooky by sa do predaja v USA mohli dostať už v priebehu tohoto týždňa, u nás potom logicky s tradičným oneskorením. Záhadou však zostávajú zdroje vietnamských stránok, ktorým sa podarilo medializovať práve vďaka prototypu ešte nevydaného iPhonu štvrtej generácie, a len o niekoľko dní neskôr už predstavujú nevydané MacBooky.

komentárov
  1. zdroj: Superapple.cz : Inovovaný bílý MacBook na vietnamském videu je s konečnou platností podvrh – podívejte se na fotografiích na štítek s čárovým kodem, na kterém není zaretušováno označení modelu A1342, což je označení pro současný model (Romane, díky!)…

    0
    0
  2. Znie ako ožratý Slovák… ale ako vôbec – dávať svoj ksycht na takéto video… Apple pošle hitmana :D

    Btw Damianovi +10b za ten príspevok :D

    0
    0
  3. Milujem tychto TRAPNYCH mudrlantov , co sa vzdy hraju na APPLE odbornikov a vzdy sa o…. , STE trapny! keby ste si to aspon priznali. ziadny FAKE to nebol

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.