Valve konečne prostredníctvom Steamu sprístupnil Team Fortress 2 pre Mac, vydanie Portal 2 odložené

Po minulom týždni, kedy Mac hráči márne čakali na nové hry, ktorých pridávanie prisľúbili Valve na každú stredu v najbližších týždňoch, sa situácia opäť obrátila a aj Mac hráči si už môžu zahrať obľúbenú online hru Team Fortress 2. O tom, že Team Fortress 2 vyjde vo štvrtok informovali Valve prostredníctvom obrázku postáv z tejto hry, ktoré majú v ušiach iPod slúchadlá, na oficiálnom blogu.

Potešujúcou správou je aj to, že Team Fortress 2 môžete hrať úplne zadarmo celý víkend, kúpiť ho môžete s 50% zľavou za 7,49 EUR.

Portal 2

Valve okrem zverejnenia Mac verzie Team Fortress 2 oznámili, že pripravované pokračovanie celosvetovo úspešnej logickej hry Portal prekladajú až na rok 2011. Pôvodne mala byť táto novinka vydaná už koncom roku 2010. Komicky pritom znie odôvodnenie spoločnosti: Programovanie hier je náročné

komentárov
  1. Nie. Stiahnes hru zadarmo, budes moct hrat cely vikend a potom sa ti hra zablokuje. A ponukne sa, ci ju nechces kupit.

    0
    0
  2. Nie, cez vykend ho mozes hrat ako trial verziu ktora vyprsi na konci nedeli. Inak si to musis kupit jednorazovo (teraz v zlave za 7.50€)

    0
    0
  3. Davor, teraz cez vikend si to budes moct zadarmo vyskusat a ked budes chciet hravat dalej tak si staci hru jednorazovo zakupit a mas ju navzdy ;)

    0
    0
  4. Môžeš ho stiahnuť a hrať TENTO víkend zadarmo. Potom si ho musíš kúpiť. Platíš iba raz. Ak si ho kupiš teraz (neviem ako dlho to bude trvať tá akcia) tak ho dostaneš za polovičnú sumu.

    0
    0
  5. No tak to mě taky teda zajímá. Jsem myslel, že když koupím hru, tak tím to pro mě hasne a už nemusím nic platit. Tam se platí ještě nějaká paušální částka nebo jak je to myšleno?

    0
    0
  6. No to mě taky zajímá. Tam se pak ještě platí nějaká částka za hraní online? Ta cena 7,5 EUR se mi líbí, ale při představě dalších plateb si nechám zajít chuť!

    0
    0
  7. Nie, znamena to ze teraz ho na vikend mozes si stiahnut zadarmo, ale potom uz ho budes moct spustit len ked si ho aktivujes (a teda kupis). Plati sa len jednorazovo.

    0
    0
  8. Hra na MBP 13,3” s GF9400 fici plynule (na bootcampe WinXP, kde mam hru aj kupenu), takze teraz na Macu by mala ficat este lepsie si myslim (neskusal som zatial, lebo nemam cas)

    0
    0
  9. uz asi tyzden mi vyhadzuje steam error s tym ze servery su vytazene a nemozu spracovat moju poziadavku ke chcem spustit half-life alebo portal…nestretol sa s tym niekto?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.