Stredajšie novinky v Steame pre Mac – Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One a Episode Two

Ani túto stredu Valve nezabudol na Mac hráčov a priniesol im nové hry. Oproti minulému týždňu, kedy boli vydané hry vývojárov tretích strán, dnes sa ponuka Steamu rozšírila o hity od Valve Software – Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One a Episode Two. Najmä Half-Life 2 je mnohými považovaný za jednu z najlepších hier vôbec. Samozrejme, ak ste si tieto hry zakúpili na PC, ich Mac verziu si môžete stiahnuť a nainštalovať zadarmo. Ak ste Half-Life 2 nikdy nehrali, investícia 4,89 EUR sa za túto strieľačku určite vyplatí. Prídavné epizódy, ktoré ďalej rozvíjajú príbeh, stoja 4,19 EUR. Očakávaná tretia epizóda by mala byť vydaná už tento rok, vzhľadom na súčasnú situáciu sa dá predpokladať, že to bude naraz pre Mac aj PC.

Valve prisľúbil vydávanie nových hier každú stredu niekoľko najbližších týždňov. Každý týždeň sa pritom sústredí na prezentovanie inej funkcie, pričom tento týždeň ide o Cross-Platform Steam Cloud, ktorý vám vďaka online synchronizácii uložených pozícií umožňuje pokračovať v hre presne tam, kde ste ju naposledy vypli, a je pritom úplne jedno, či ju budete hrať na Macu alebo PC, stačí sa do Steamu prihlásiť cez svoje konto. Túto funkciu by však mal podporovať aj Portal, ktorý bol vydaný už pred dvoma týždňami spolu s uvedením Steamu pre Mac.

V pokračovaní článku nájdete reklamu na Half-Life 2 pre Mac, ktorá bola pripravená v duchu legendárnej Apple reklamy 1984.

komentárov
  1. Šak v článku je napsáno “V pokračovaní článku nájdete reklamu na Half-Life 2 pre Mac, ktorá bola pripravená v duchu legendárnej Apple reklamy 1984.” Z toho vyplívá, že ta reklama je dělaná podle původní applovské reklamy.

    0
    0
  2. neviete niekto ci to podporuje aj Multiplayer? rad by som si zahral ale kvoli Singlacu to kupovat nebudem.. uz to mam vsetko odohrane davno :)

    0
    0
  3. Bude taky někdy dostupný originální Half-Life?
    Jinak hry, které podporují ukládání savů na server jsou označené Steam Play ne?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.