Predstavenie nového produktu Apple o 19:00

Do uvedenia nového produktu Apple v San Franciscu zostávajú už len necelé 2 hodiny. Po skončení približne hodinovej prezentácie medzi 19:00 a 20:00 vám okamžite prinesieme prvé informácie, ktoré budú k dispozícii.

Niektoré americké médiá, ktoré obdržali pozvánku na udalosť budú prenášať textové správy naživo priamo z miesta. Pokiaľ sa neviete dočkať, prenos môžete sledovať napr. na serveri Engadget.

Médiá sa zhromažďujú v San Franciscu pred miestom konania prezentácie. Foto: Engadget

komentárov
  1. Cakame, cakame, cakame… je to vzrusujuce, vzdy nieco pre nas vymyslia. Ci by sme sa nemali liecit na psychiatrii? Ja som normalne vzruseny, neviem sa dockat, no a samozrejme hned potom utekam do obchodu. Bez Apple si neviem predstavit zivot.

    0
    0
  2. skor neskor..ale iPad uz je vonku a su aj prve zabery tejto vecicky..je to medzi prvok, macbook / iphone..on tvori ten medziclanok

    0
    0
  3. je to iPad, tablet bez multitaskingu, flash pluginu, vyzera to ako nafuknuty iPhone, kameru to nema ziadnu a neda sa z toho ani telefonovat. ma to iWorks a celkom srandovne stojany… mam pocit ze to bude vystrel na slepo ako Newton

    0
    0
  4. ja ho chcem… multitasking nechcem, neviem si predstavit pouzivanie viacerych apps naraz,je to hovadina… ale ta cena ma dostala , chcem ho… velmi

    0
    0
  5. jedine koli comu som to chcel ze to bude plnohodnotne iMacom a Macbookom a nic z toho iba velky ipod sklamanie velke
    mal som iba jednu podmenku pre tuto vec ze sadnem dakde na wifi stiahnem film a pozeram ale asi tazko ;(((

    0
    0
  6. Jak vypadá na obrázku je jedna věc, ale počkejte až to budete držet v ruce.. Věřím tomu a těším se na až to dostanu do ruky, líbí se mi..

    0
    0
  7. Při těchto kapacitách je zcela zásadním nedostatkem chybějící slot na SD karty. Bez něj je toto výborné a poměrně drahé zařízení velice brzy zastará, kapacita 64GB bude už někde v horizontu dvou let zcela nedostačující, navíc u zařízení kde video je jednou ze stěžejních app. Není žádná možnost přidat paměť a zařízení půjde zcela zbytečně do důchodu i když by k plné spokojenosti uživatele mohlo sloužit další 2-3 roky než skutečně morálně zastará.
    Druhá z mého pohledu zbytečná chyba je absence USB portu. Pokud je na zařízení iWork tak se přeci dá předpokládat že uživatel bude občas potřebovat něco vytisknout a málokde je tiskárna s WiFi.
    Ve firmách to půjde jen na síťových tiskárnách.

    Nebýt absence SD slotu (který je zcela zbytečně u nových MacBooků Pro) tak do toho jdu, ale takto si radši počkám na druhou generaci u které lze předpokládat když už ne SD slot tak alespoň rozumnou velikost úložiště.

    0
    0
  8. no tak toto som teda necakal … uz len cakam na guys on vychodnych susedov, ako ho naplnia polnohodnotnym osx aj s virtual keyboard a vtedy to bude zaujimavy kousok. naozaj, toto je velke sklamania, snad najvacsie odkedy mam Apple produkty. Vzdy som po Keynote povedal – toto chcem, musim mat, mal som otvorene usta … teraz? Sklamanie. Niekto raz povedal, ze Apple ide dole vodou. Asi mal pravdu. Toto je naozaj zle. Nafuknuty iPhone bez flash plug in, bez vsetkeho? Pre koho to je? Pre koho je urceny? I ked je tam dobra cena, stale je to podla mna device, nad ktorym sa kazdy zamysli, pozrie si ho, ale …. nekupi. Apple podla mna slapol vedla a teda poriadne. Mat akcie Apple, tak ich predavam po dnesnom dni ….

    0
    0
  9. @risototh: tak si za 500$ kúp Kindle DX, určite splní tvoje predstavy lepšie. Ľudia, keď chcete notebook, kúpte si notebook. Ak chcete mobil, kúpte si mobil. Prečo vyčítate iPadu, že nie je notebook ani mobil?

    0
    0
  10. @AK —-Kindle stoji 259 USD = 185 € ….. a je to vyslovene na ebooks a podobne, netaha oci a vydrzi toho dost … je to uzasna masina… a tomu chce konkurovat tento Apple hybrid?? A nikto nikomu nic nevycita, len tu je otazka: pre koho to je? kto je cielova skupina??

    0
    0
  11. Nejaky zaujemcovia o tento produkt sa urcite najdu, ale, myslim, ze predaje v duchu prvej generacie iPhone sa konat urcite nebudu. Skor mam pocit,ze to pojde velmi, velmi pomaly.
    Ak by nahodili cenu okolo 1000 $, ako kolovali nejaky ten cas chyry, tak je to absolutny leziak.
    Za seba mozem povedat, ze nevidim ziaden dovod preco by som si to mal kupit.

    0
    0
  12. Chci to, konečně nemusím tahat celej noťas na to abych si udělal pohodičku u čtení někde v kavárničce, vyřídil maily, navrhl si práci, prošel si dovolenku atd..

    0
    0
  13. ako platforma na e-booky do postele fajn. pre mna inak vcelku zbytocna hracka, ocakaval som nejaky zasadnejsi benefit voci iphonu…

    0
    0
  14. no je to idealne pre starsich ludi namiesto pocitaca. Nie ze by moji rodicia nezvladali zaklady pc, ale nepotrebuju okrem mailu, webu,videa,hudby, pripadne nejakeho chatoveho-programu (ktory by mohol bezat na pozadi …. skoda :-( )

    Par pesniciek im ta syncnem pripadne obcas nejaky film z macbooku.

    Rodinne fotky si mozu do toho pridavat priamo pomocou USB adapteru alebo citacky (viac na apple.com) ktora sa zasuva do toho docku.

    Idealne na stolik do obyvacky aj s tym klavesnicovym dockom a pripojit na zosilovac.

    Ziadne starosti z virusmi, instalaciami, dufam ze aj slovencina bude a tym padom to zvladne naozaj aj moja babka.

    0
    0
  15. IMHO sa to bude predavat ako rozky za 500 usd a v europe za 500 eur s danou. Netbooky s atom procesorom sa v pohode predavaju a su kopa srotu v porovnani s tymto. Na internet, filmy, hudbu a kancelarske aplikacie to bude uplne v pohode. Dokonca aj hry budu pre to robit. Ovladanie bude skvele ako vsetko od apple a os bude uplne vyladeny. V podstate presne toto som ocakaval. Este to mohlo mat kameru, tak snad nova generacia o rok :-)

    0
    0
  16. mna zaujalo par veci:
    – do postele by takato masina mohla byt, ale asi nebude, ak ma nevypinatelny otacaci displej (co je aj “vlastnost” iphonu);
    – 500$ nie je v principe vela, nezabudajte, ze toto je apple :)
    – oni uz nemozu uviest nieco, co nebude kasovy trhak, ak predpokladate, ze toto bude krok vedla, tak isto nebude;
    – kym nerozsiria itunes/ibook aj do nasich krajin, tak je to nekompletna “hracka”;
    – som zvedavy ako sa bude fungovat prenesenie kupenych aplikacii z iphone do ipad

    0
    0
  17. netbooky su v porovnani s tymto srot? Heh, aj ten najlacnejsi cinsky netbook dokaze toho asi 10x viac.

    Toto mi pripada ako tie velke telefony pre starych ludi. jednoduche, obrovske, bez funkcii. Pre dochodcov idealne, inak to nema ziaden vyznam.

    Hlasky typu, nepotrebujem multitasking, nepotrebujem vacsi priestor, nepotrebujem nic… ma privadzaju do uzasu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.