Predobjednané iPady boli v nových krajinách doručené už deň pred oficiálnym začiatkom predaja

Dnešok predstavuje pre Apple a nedočkavých zákazníkov oficiálny začiatok predaja iPadu a iPadu 3G v deviatich nových krajinách. Napriek tomu sa niektoré predobjednané iPady dostali do rúk zákazníkov už o deň skôr. Ide o kusy, ktoré boli predobjednané ešte tesne po desiatom máji, neskôr Apple posunul dátum dodania na začiatok júna. Ak si zákazníci objednajú iPad dnes, dátum doručenia je stanovený na jún, reálne teda môžu svoje zariadenie očakávať skôr koncom júna. iPady sú od dnešného dňa dostupné aj v predajniach, zásoby budú ale vzhľadom na obrovský celosvetový záujem pravdepodobne obmedzené.

To, že iPady obdržali niektorí šťastlivci ešte pred oficiálnym uvedením dokazujú aj nasledujúce fotografie zverejnené užívateľom J R R v diskusnom fóre MacRumors.com.

Doručený iPad
komentárov
  1. Kurýr volal v deset večer, že je na cestě, nakonec dorazil chvíli po půlnoci, takže v mém případě platí 28.5. :-]

    Podle Apple zásilku vypravili 25.5. (a sami sdělili, že může dorazit i dřív než 28.), kromě camera connector kitu; ten by měl dorazit až někdy příští týden.

    0
    0
  2. Super, zajtra fičím do Apple Store odskúšať :-D. Radšej si doma nechám peniaze a kreditku lebo ja si v tomto veriť nemôžem.

    0
    0
  3. Chalani akym sposobom ste to objednavali – aj mna to zaujima – hmmm??? hladam najpohodlnejsi a bezpceny sposob ako objednat ipad

    0
    0
  4. Peto aaaano je k tomu aj puzdro original od Apple. Volá sa to Apple Ipad case.Aj mna by zaujimalo odkial Slováci si možu objednať Ipad a za aku cenu… ja mám záujem o 32Gb wifi. A ako je to so zárukou….

    0
    0
  5. – ked to objednas z USA tak zaruka je 1 rok

    ja by som bral 64GB + 3G, a este by ma zaujimalo ci tam bude fungovat obrezana O2 simkarta ? a este jedna vec, ked bude ipad v tom orig obale bude sa dat dobre do docku ?, lebo podla mna to bude robit problem

    0
    0
  6. ipad 3G uz mam doma..je to fakt pekna vecicka hlavne na surfovanie/pozeranie videa + hry, ale co mi vazne teraz snad viac ako kedykolvek predtym vadi je absencia FLASHU. Je skoro nemozne prehravat videa na CZ/SK strankach. Vsetky TV stanice, weby maju videa s flashom. A to je snad najvacsie sklamanie..(zatial) z iPadu.

    0
    0
  7. iPhone aj iPad má plnohodnotný prehliadač s flashom, java atd., šetky stránky s flashom videá atd. frčia…stačí si stiahnuť aplikáciu “Cloud Browse”

    0
    0
  8. Nikto tu nenapise odkial mate Ipad ??? AKO STE SA KU NIM DOPRACOVALI ??? Odkial ste si ho kupili ??? Frajeri ze maju doma Ipad a nenapisu odkial noo tak takychto ja nemusim…Waaw maaam aleee ta nepooooviem DETINSKE je to dosť..

    0
    0
  9. Chcel by som si kupit Ipad ale z Nemecka dalo by sa to ? to kvoli nabijacke … Mate niekto s kym skusenost ? Ak ano reagujte prosim

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.