Microsoft plánuje otvoriť novú predajňu v deň uvedenia iPhonu 4

Microsoft plánuje otvoriť 24. júna svoju už štvrtú oficiálnu predajňu. Skutočnosť, že je relatívne blízko k Apple Store by nebola ničím zvláštna za predpokladu, že by 24. jún nebol dňom uvedenia iPhonu 4. Samozrejme, nie je jasné, či ide o náhodu, alebo bolo toto načasovanie plánované dopredu, už teraz si však trúfam odhadnúť, ktorému obchodu sa podarí pritiahnuť viac zákazníkov. Microsoft totiž okrem otvorenia novej predajne neplánuje uvedenie žiadnej dôležitej novinky.

Obrázok prevzatý z AppleInsider.com

Microsoft sa až príliš nápadne snaží okopírovať úspechy, ktoré sa Applu podarili prostredníctvom otvárania štýlových maloobchodov. Zoznam veci, v ktorých sa Microsoft inšpiroval je pomerne dlhý, od oblečenia predajcov až po Microsoft alternatívu Genius Baru.

komentárov
  1. Nechapem co si od toho inzinieri z mikrosoftu slubuju? ich produkty uz davno nemaju smrnc, ze by po viste dalsi tupy vystrel do tmy? aaa mozno ze v tom mikrostore budu sediet aj psychologovia a utesovat svojich, ze hadam raz ked bude windows 20 bude to konecne OS pre ludi

    0
    0
  2. Jako kazda komercni firma se m$ snazi prodavat svoje zbozi, a tohle je jeden ze zpusobu. Nikdo jim to zakazovat nemuze, tak at si delaji, co chteji :)

    0
    0
  3. Haha :D… na 24. júna by som im to fakt neplánoval. Pretože budú mať historicky najnižšiu tržbu hneď v prvý deň :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.