MacHeist nanoBundle 2 – výhodný balík aplikácií pre Mac OS X

MacHeist spustil predaj ďalšieho výhodného balíku s názvom nanoBundle 2. Ponuka je časovo obmedzená na jeden týždeň a zahŕňa sedem aplikácií – MacJournal, RipIt, Clips, CoverScout, Flow, Rapidweaver a hru Tales of Monkey Island. Pri zakúpení každého softvéru zvlášť by sa cena vyšplhala na 260 USD, spolu ich môžete mať za cenu 19,95 USD, čo je menej, ako cena ktorejkoľvek aplikácie zakúpenej samostatne. 25 % zisku pritom MacHeist venuje charitám podľa výberu kupujúcich. Hra Tales of Monkey Island bude k dispozícii všetkým kupujúcim po dosiahnutí 50 000 predaných balíkov. Viac informácií a možnosť balík zakúpiť je na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. Preco mam stale dojem ze macheist akcie su stale zbierkou predrazenych leziakov a zbytocnosti ktore hoc by boli zadarmo tak od stiahnutia, vyskusania a hodenia do kosa by neuplynula ani minuta a tu za to este chcu peniaze ?

    0
    0
  2. nebolo by zle pre tych, co si chu kupit (a necitaju diskusie) radsej zdoraznit, ze ani ten Rapid nie je automaticky unlocknuty. Trebars v prehliadaci IE tie zamky nie je vidno vobec.

    RapidWeaver len este nema zverejnene po kolko predanych balikoch ho odmknu. MacHeist to zverejni az po tom, co padne 50 tisic a Tales of Monkey Island (co asi bude relativne skoro), alebo tak sa aspon predpoklada…

    0
    0
  3. no je to riadne na figu, jedine koli comu sa to oplati kupovat je zablokovane a vesele deklaruju, ze balik za 260 dolcov, no na stastie za prvy den bolo uz dosiahnutych skoro polovica stiahnuti taq hadam to vyda za ten tyzden a budem si moct v klude zahrat ;)

    0
    0
  4. zostava posledny den a v balicku boli pridane dalsie tri aplikacie, takze celkovo ich je 10 za menej ako 20 dolarov, taq nevahajte ;)

    0
    0
  5. aplikacii je uz 11, no RapidWeaver a Tweetie cakaju na odomknutie, ktore by malo prist po 50.000 zakupeni tohto baliku

    0
    0
  6. takze sa nam to podarilo a mam vsetkych 11 aplikacii, niektore asi moc nevyuzijem, no ale co uz :)
    nekup to za 15 ecek :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.