Ďalší stratený prototyp iPhonu štvrtej generácie – tentokrát na vietnamských stránkach

Zdá sa, že Apple má značné problémy s utajením prototypov štvrtej generácie iPhonu. Svedčí o tom ďalší únik, tentokrát fotografie uverejnil vietnamský server Tinhte.com. Prototyp nadchádzajúceho iPhonu mal údajne kúpiť vietnamský podnikateľ spolu s iPadom na ceste v USA. Oproti obrázkom zverejneným stránkami Gizmodo sa tento prototyp výraznejšie nelíši a ide skôr o detaily. Na zadnej strane nesie tento kus označenú kapacitu 16 GB, prototyp na stránkach Gizmodo mal označenie XX GB. Zaujímavá je aj skutočnosť, že iPhone sa podarilo spustiť, a teda nebol Applom zablokovaný na diaľku ako prototyp, ktorý sa dostal do rúk stránke Gizmodo. Namiesto iPhone OS 4 sa však po zapnutí spustí firmvér, ktorý je určený na diagnostiku.

Pri pozornejšom skúmaní dizajnu si môžete všimnúť, že na spodnej strane nie sú žiadne skrutky, rovnako ako na fotografiách z februára. Na obrázkoch, ktoré boli uverejnené v apríli sa skrutky nachádzali. Vietnamské stránky zverejnili aj detailné obrázky z rozoberania, ktoré potvrdilo predpoklady, že iPhone štvrtej generácie bude používať podobný alebo úplne rovnaký procesor ako iPad – Apple A4. Pamäť RAM je tiež rovnaká ako v iPade – 256 MB. Server potvrdzuje, že oproti súčasnej generácii bude mať displej nového iPhonu ešte vyššie rozlíšenie. K dispozícii je aj video, ktorému zrejme nebudete rozumieť, no na jeho konci je viditeľné vyberanie SIM karty, ktorá má na prvý pohľad rovnakú veľkosť ako Micro SIM v iPade. Potvrdzujú sa teda doterajšie informácie, že iPhone 4G bude podporovať už len Micro SIM, nie tradičné SIM karty. Kým prototyp z minulého mesiaca niesol označenie DVT (test kontroly dizajnu), nový prototyp je označený ako PRO2, čo najskôr znamená prototyp, alebo produkčná vzorka.

Ďalšie obrázky nájdete v pokračovaní článku:

iPhone 4G prototyp
iPhone 4G prototyp
iPhone 4G prototyp

Spodná strana už nemá viditeľné skrutky

iPhone 4G prototyp

Rozobratý iPhone 4G

iPhone 4G prototyp
iPhone 4G prototyp

Procesor Apple A4 rovnako ako v iPade

Všetky obrázky boli prevzaté z vietnamských stránok Tinhte.com prostredníctvom MacRumors.com.

komentárov
  1. no co ja viem…na apple je dost taky nevyrazny, co som si teda zelal, aby bol prototyp z aprila len nejaky HW na testovanie software, ale vidim ze to uzbude asi +- final vzhlad iphonu.

    0
    0
  2. Strašne sa mi nepáčia tie ryhy po bokoch dole… :/ Dúfam, že do vydania to vychytajú a krásne to zarovnajú, potom to bude podľa mňa moc pekný design.

    0
    0
  3. Toto urcite nieje nieco finalne…..moze sa jednat o fake a myslim si apple z tymto nevijde ….apple vyjde z niecim uplne inym o to sa stavim …..toto nieje design applu …..je to napodobenina

    0
    0
  4. Osobne sa mi celkom páči. Vyzerá v podstate ako zmenšený iPad. K lepšiemu by som hladne porovnal zadnú stranu. Je síce pravda, áno 3GS ma zaujimavejšiu zadnú stranu ale čo sa týka škrabancov a podobne je to dosť nevýhoda. Takto si myslím že sa moc nepoškrabe.

    0
    0
  5. Preco by to nemohol byt design Applu? co je na tom tkae co by tam Apple nemohol dat? a inak k tomu 3GS- podľa mna ma dost hrozny design

    0
    0
  6. tak presne timhle jsem se ujistil ze takhle vypadat nebude, je to jejich strategie, proste se jich par ztrati po svete, kazdy vypada mirne jinak, aby bylo o cem psat. finalni produkt bude naprosto odlisny, ten design je strasny…

    0
    0
  7. Ja tomu stale neverim..je to pre mna nejaka haraburda made in bangladez :)
    Apple nam to ukaze uz onedlho tak si radsej pockam :)

    0
    0
  8. Ak bude mat takyto dizajn,rozhodne si ho kupujem. Mne sa velmi lubi a dufam,ze sa tieto predpovede naplnia. 100 ludi – 100 chuti

    0
    0
  9. Ale veď 3G bolo zaoblené preto, lebo 2G zaoblené nebolo (no aká mudrosť :D ) … Otec ma 2G, a 3G/s sa neporovnatelne lepšie drží … a toto su 90 stupnove uhly, ešte viac ako na 2G … nevraciali by sa ktomu

    0
    0
  10. uverim, az ked uvidim pri oficialnom predstaveni. Ak naozaj bude vyzerat takto, nechcem ho. Otras tie okruhle gombiky..otras..lacna cinska hracka..

    0
    0
  11. nech je to ako chce, ked na tom niekto spusti aspon jednu aplikaciu a os4 potom uverim ze je to iphone 4 generacie.
    zatial tu boli vsetko len hracky

    0
    0
  12. No uvidime ci je to naozaj Iphon.Ale podla mna je to len blud.Apple vijde zniecim uplne inim.A co sa tyka ohladom Iphonu 3GS nemal som este lepsi fon ako prave tento.A to som us vyskusal dost vela fonov cca 12 za 2 roky.Ja som s 3GS nadmieru spokojny

    0
    0
  13. Mam iPhone 3GS necely mesic a libi se mi, ale nechapu proc by tohle nemohl byt novy design. Klidne bych sel i do takoveho. Oproti 3GS mi tento pripada takovy kompaktnejsi a jeste elegantnejsi. Zvyknete si ;-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.