Bundleecious – balík 6 Mac aplikácií len za 9,99 USD

Mesiac po ukončení MacUpdate Spring Bundlu je k dispozícii opäť ďalší akciový balík softvéru pre Mac. Prvý Bundleecious ponúka skôr menšie sharewarové tituly, avšak niektoré z nich sú veľmi užitočné. Za cenu $9,99 stojí balík menej ako ktorákoľvek z aplikácií kúpená samostatne. V balíku sa nachádzajú nasledovné aplikácie:

  • Ecoute ($10): Rýchly a minimalistický mediálny prehrávač pracujúci s iTunes knižnicou. Funguje ako samostatná aplikácia, preto nie je nutné mať spustené iTunes.
  • Overflow ($14,95): Nástroj na rýchle spúštanie aplikácií z docku s podobnou funkcionalitou ako vstavané Stacks.
  • DaisyDisk ($19,95): Utilita dokáže vizuálne zobraziť súbory na vašom disku a pomôcť vám tak zbaviť sa zbytočných vecí, ktoré zaberajú miesto na disku. O DaisyDisk ste sa mohli dočítať aj na MacBlog.sk.
  • Sofa Control ($15): Utilita, ktorá sprístupňuje cez ovládač Apple Remote široké možnosti. Pomocou ovládača sa dá kontrolovať množstvo aplikácií tretích strán, spúšťať skripty alebo ovládať kurzor myši.
  • Img2icns Pro ($12,90): Jednoduchý nástroj na tvorenie ikon z obrázkových súborov. Základná verzia je zadarmo, Pro verzia umožňuje napríklad export iPhone ikon a favicon pre web.
  • Headline (17 €): Minimalistická RSS čítačka prepojená s iChatom a  Mailom. Rozhranie aplikácie je veľmi sľubné a ponúka zaujímavé animácie.

V balíku sú tiež zahrnuté zľavové kupóny pre kúpu aplikácií Pixelmator a Espionage v hodnote $10, odomknú sa však až po predaní prvých tisíc kusov. Bundleecious ale nie je jedinou v súčasnosti prebiehajúcou akciou. Za zľavnenú cenu môžete kúpiť aj Screenflowbalík 5 hier (medzi nimi aj World of Goo) od nezávislých vývojárov.

komentáre
  1. Hmm, nic moc. Cena odpovídá obsahu balíku. Ale pokud je to i jen kůli jedné aplikaci, tak se to vyplatí.

    Ovšem Overflow používám již řadu let a je to trochu něco jiného než Stacks v SL. Umožňuje mít více stránek, funguje dobře ovládání klávesnicí, a je dostupný i ze stripbaru. Cože je mimochodem velmi příjemné, jen kdyby nezabíral ikonu v Docku (v programu jde vypnout, ale nefunguje to).

    DaisyDisk tu byl nedávno v konkurenčním balíku.

    0
    0
  2. Super balik podla mna, kupil som si ho. Vsetko vyuzijem a Ecoute je u mna genialny player, skoda za som nevedel o nom skor.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.