Bill Gates a jeho názor na iPad

Bill Gates, zakladateľ Microsoftu, vyjadril svoj názor na iPad. Podľa jeho slov ním nie je tak ohromený, ako bol iPhonom. Za hlavné nedostatky považuje chýbajúci stylus a mechanickú klávesnicu. Myslí si, že v tejto kategórii sa viac presadia netbooky.

komentárov
  1. veď práve tým je vínimočný že to nepotrebuje …na iphone dokážem písať rovnako rýchlo ako na klávesnici …na iPade som zvedavý keďže tam nemôžem mať položené prsty priamo

    0
    0
  2. Ako to si Bill robi srandu? Stylus a klavesnicu? To ako o com toci, keby uz teda povie napr. usb, citacku, kameru chapem. Ale… who wants stylus????

    0
    0
  3. To sa nedá porovnávať s netbookom a podobnými zariadeniami. Nech mi ukáže na Windows softvér kde je tak pohodlný kalendár, e-mailový klient a podobné aplikácie.

    0
    0
  4. Súhlasím s Janom :D
    Bill mal na mysli asi klávesnicu s klávesami 1 a 0 :D pre písanie binárneho kódu veď každý zručný programátor si vytvorí vlastnú aplikáciu akú potrebuje :D o veľkosti 10 Kb …lebo vnútorná pamäť by bola asi len 1,33 MB :D nech sa zobudí …multitoch technológie sú budúcnosť

    0
    0
  5. čiže je to oficiálne potvrdené, iPad bude mať ešte väčší úspech ako iPhone. Keď to povie vizionár ako je Gates, tak presný opak bude pravdou.
    Spomeňme si ako Gates v minulosti nedocenil UI, siete, bezpečnosť atď v svojich produktov. Ten slávny výrok so 640 kB ram, je síce vytrhnutý z kontextu, ale presne charakterizuje Gatesovo vizionárstvo.

    0
    0
  6. Neviem prečo nadávaťe na Gatesa, veď kto založil spoločnosť ktorá vymyslela najpoužívanejší operačný systém pre počítače na svete????

    Mám rád Jobsa aj Apple ale tak isto mám rád aj Microsoft takže neviem čo kritizujete Gatesa, ak niekto z vás dosiahne v živote to, čo Gates, nech sa páči. Zatial radšej budte ticho a kritizujte seba

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.