Apple už pripravuje priestory pre svoje podujatie

Apple už pripravuje Yerba Buena Center na dlho očakávané podujatie, od ktorého sa očakávajú rôzne novinky od Apple tabletu po iPhone OS 4.0. Už zajtra, 27. januára, o 10:00 pacifického času (u nás o siedmej večer), by sme mali byť múdrejší a novinky od Apple nám možno potvrdia a možno vyvrátia všetky doposiaľ známe špekulácie a očakávania. Nižšie si môžete pozrieť obrázok, ktorý bol zverejnený na stránkach MacRumors.com. Ukazuje prípravu miesta v súlade s motívom, ktorý Apple rozoslal aj v pozvánkach pre médiá. Aj na MacBlog.sk vám prinesieme všetky aktuálne novinky z podujatia v Yerba Buena Center.

komentárov
  1. nie ze by som kvoli tomu nemohol spavat, ale zvedavy co bude uvedene celkom som. Nejak mam pre nieco tusenie, ze iPhone OS 4.0 este nebude :)

    0
    0
  2. Tak ja sa teda vazne bojim ci vobec zaspim, takto to je so mnou vzdy pred tym ako Apple organizuje tieto podujatia.
    Ten tablet bude uzastny, nie pre srandu apple vyhrava vsetko co sa da a ma take finance vysledky.
    Keby Apple vyrabal veci ktore ludia nemaju radi ani by sme o nejakom Apple nevedeli.
    Dufam ze ten novy soft bude lebo moj starucky 3GS by sa zislo trosku oprasit.

    0
    0
  3. Minulý týden jsem si myslel, že tablet nekoupím, protože jej nepotřebuji. Teď si stále myslím, že jej nepotřebuji, ale koupím si jej:) Prostě chci být u toho a zkusit si jej na vlastní prsty.

    0
    0
  4. Len aby ste neboli veeeeeeeelmi sklamani, ked ziadny tablet nebude. Su to tak dlho ocakavene veci, a masirovane mediami, ze sa nebudem cudovat, ze nic take nebude. Ale ze sa daco nove uvedie, je iste.

    0
    0
  5. podla mna aj tak ziaden tablet nebude, ale tesim sa na nove softy. iLife X by som oznacil priam za istotku a dufam, ze sa dockame noveho Aperture…

    0
    0
  6. haaha, Catch blazon, normalne som sa zasmial :DDD
    Ja len dufam, ze ho uverejnia, uplne som zvedavy nan! Len skoda, ze vacsinou to tak byva prve tablety, ak vobec budu, budu najporuchovejsie :(

    0
    0
  7. V hentej sklenenej kocke som bol v lete :))

    Vaclav: Presne.. :D Stale si podvedomo hovorim.. nemysli na to, bude to stat strasne vela a bude ti to zbytocne.. ALE CHCEM HO :D

    na dsl.sk pisali ze sa testuje 50 novych zariadeni s FW 3.2. Cize 4.0 necakajte.. kazdopadne by sa urcite aj sem hodila o tom newska ;)
    Inspirujte sa: http://dsl.sk/article.php?article=8640

    0
    0
  8. babo: Tak to jsme rad :-) Tak vis jak velky fanousek Apple a vasnivej hrac pokeru :-D Tak to bylo prvni co me napadlo no :-D Samozrejme ale ne jen na poker bude dobry. Nyni mam iMac “24” a MacBook “13” Alu takze tablet bude a vicmene ho budu mit porad sebou. Ikdyz to uz mam i ted iPhone zejo :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.