Apple rozposlal pozvánky na predstavenie preview verzie iPhone OS 4.0

Apple rozoslal vybraným médiám pozvánky na podujatie, ktoré sa bude konať 8. apríla a Apple na ňom predstaví pripravovaný iPhone OS 4.0. Celá akcia sa bude konať v budovách Apple a začne o siedmej večer nášho času. Nová verzia iPhone OS sa očakávala už v čase vydania iPadu, no zdá sa, že pre iPad a iPhone bude vydaná až neskôr, pravdepodobne toto leto spolu s novou generáciou iPhonu. Špekulácií o tom, čo by iPhone OS 4.0 mohol priniesť bolo veľa, najpravdepodob­nejšie sa však javia informácie o pridaní jednotného inboxu pre všetky e-mailové účty a multitaskingu. Ten by mohol byť podľa posledných informácií podobný ako Exposé v Mac OS X. Podrobné zhrnutie ďalších očakávaných funkcií nájdete onedlho na MacBlogu.

Obrázok prevzatý z Gizmodo.com

komentárov
  1. Vzdycky to tak bylo. V lednu zhruba pokud se nepletu predstavili betu iPhone OS a az v lete vydali finalni verzi spolecne s novym iPhonem.

    0
    0
  2. Milujem na apple ze zatial co ostatny menia telefony a kazdy rok a potom mi ukazuju aku super hru maju na tom samsungu a ze ten novy sonny ericson ma ovela lepsi dispej jak ta nokia a ta uz ma aj gps. Zatial co ja mam ten isty uzasny telefon a kazdy rok vijde novy OS ktory absolutne vylepsuje cely mobil :)
    Uz sa tesim

    0
    0
  3. iPhone OS resp. Mac OS X Mobile sa masivne rozsiruje a podla mna to je najepsi operacny system pre mobilne zariadenie. Urcite si zasluhuje vlastny event.

    0
    0
  4. To lip: Hej, hej aj ja sa stale smejem na tom ako vsetky osatne znacky maju obrovsky pocet modelov, z kt.sa uz fakt ani neda vybrat a Apple ma jeden jediny model telefonu a uz vsetkych ostatnych prebehol v smartphonovom podiele na trhu! :D :D

    0
    0
  5. ja nechcem jednotny inbox pre vsetky konta, absolutne mi vyhovuje, ked to mam pekne rozdelene…. dufam, ze sa bude dat min zvolit, ci jednotny or kazde konto zvlast

    jakob: nepredbehol vsetkych ostatnych v smartphonovom podiele na trhu ;)

    0
    0
  6. Prvý telefón pri ktorom nepocitujem potrebu kúpiť si nový, už ho mám skoro rok a to sa už je “sakra” dlhý čas.

    0
    0
  7. Super už sa neviem dočkať OS 4.0 :-) Dnes bola aktualizácia Skype :-( lol, čakal som že už to upravia na volania v 3G sieti a stále nič. Noneviem či sa vlastne aj dočkám. Fring mi moc nesedí. Dúfam že príchodom OS 4.0 sa to dotiahne :-)

    0
    0
  8. lip & Jakob: mne skor pride smutne, ze vsetci chcu kopirovat uspech iphonu ale nikto to nerobi tak ako treba… presne ako pisete – vyrobcovia len chrlia nove a nove telefony, a pritom by bolo ovela jednoduchsie sustredit energiu na jeden jediny ale poriadny… su to imho tupci s miliardovymi obratmi.

    0
    0
  9. Na svete je vela radosti a peknych veci. Apple a jeho produkty k nim patria. Denne mi robi radost iMac, iPhone… vzdy sa tesim, ked je od Apple nieco nove. Nie su to len veci, Apple je styl, filozofia, pre mna vzdy velky kopec radosti. Suhlasim s prispievatelom vyssie, ked sa mi dostal do ruk iPhone, ziadny iny mobilny telefon nechcem. Laska na prvy pohlad.

    0
    0
  10. Ja sa tiež teším na nový OS. Hlavne tie kontakty na home screen by som privítal. A potom tiež kalendar na lock screen. Btw. ja mám iPhone onedlho už 2 roky a presvedčil ma natoľko, že som kúpil aj MacBook Pro a Air :-) A keď príde nový iPhone, tak neváham…. :-)

    0
    0
  11. Mam uz treti iphone, v podstate od zacatku, co je vyrabi. Skvely telefon, presto mi vadi takove veci, jak ze si treba nemuzu z mailu ulozit prilohu, krome obrazku. A jeste bych chtel vetsi vydrz na baterky. Jinak jsem happy.
    A jelikoz si zcela jiste koupim ipad, jeste mi vadi nemoznost tetheringu z iphone do ipad. :-(

    0
    0
  12. uz vidim tie titulky: “iPhone OS 4 priniesol iba to, co mala uz konkurencia 5rokov!”

    Ale to nevidia, ze vacsina veci je v iphone dokonalych… Snad vsak Apple zase raz niecim prekvapi vsetkych :)

    0
    0
  13. Velmi sa mi paci tento komentarovy system “zltych bubliniek” nevie niekto ci je to vlastny system autora alebo nejaky volne pouzitelny kod ?

    dakujem

    0
    0
  14. Tipoval bych, že multitasking v OS4 bude, ale dostupný pouze pro 3GS a nebo pro novou “letní” verzi iPhone.

    A propos spokojenost s iPhone. Měl už jsem hodně telefonů, ale iPhone je jediný, který mi i po dvou letech dokonale sedí. Všechno na něm funguje hladce a bez škobrtání o uživatelské rozhraní. Nejsem žádný Apple fanda, ale VŮBEC si nedovedu představit, že bych používal jiný telefon než iPhone. Můj příští telefon je 100% jasný … ;-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

V roku 2023 generovalo 69 herných spoločností na Slovensku obrat vo výške 70 miliónov EUR, herný priemysel zaznamenal prvý výraznejší pokles

Slovenský herný priemysel zaznamenal v roku 2023 prvýkrát výraznejší pokles. Celkový obrat klesol z 77,1 milióna EUR v roku 2022 na 70 miliónov EUR. Momentálne na Slovensku pôsobí 69 herných spoločností, ktoré zamestnávajú 1017 pracovníkov, čo taktiež predstavuje pokles oproti 1080 v roku 2022.
pokračovanie článku

Na internete sa objavil unboxing MacBook Pro s M4 procesorom

Spoločnosť Apple túto jeseň predstavila iba časť noviniek na čele s iPhone 16, v blízkej dobe k nim však doplní nové počítače a tablety. Jedným z plánovaných a zatiaľ nepredstavených zariadení je aj MacBook Pro s čipom M4. Ten sa však už teraz objavil na internete.
pokračovanie článku

Microsoft končí s výrobou HoloLens 2

Priestorové rozhranie, ale aj málo aplikácií a príliš vysoká cena a obmedzená dostupnosť na to, aby sa produkt masovo rozšíril. Tentoraz nejde o kritiku Apple Vision Pro, reč je o Microsoft HoloLens 2.