Apple ponúka vývojárom možnosť byť súčasťou veľkého otvorenia iPad App Storu

Apple už oficiálne prijíma od vývojárov na schválenie nové aplikácie určené pre iPad. V e-mailovej pozvánke ponúka Apple vývojárom možnosť predávať svoje iPad aplikácie vďaka rýchlemu vloženiu do systému už v deň veľkého otvorenia iPad App Storu. Aplikácie by mali byť na kontrolu poskytnuté do 27. marca. Apple bude prijímať len aplikácie postavené na iPhone SDK 3.2 beta 5. Okrem toho sa na internete objavili informácie, podľa ktorých Apple poskytol vybraným vývojárom aplikácií predpredajné vzorky nového iPadu, aby svoje aplikácie mohli testovať priamo na skutočných zariadeniach, nie len prostredníctvom softvérového simulátora v iPhone SDK. Títo vývojári sú však viazaní prísnymi zmluvami obsahujúcimi špeciálne požiadavky Applu napríklad o tom, že iPad musí byť izolovaný v miestnosti so zatemnenými oknami a pripevnený k fixnému objektu, aby nemohol byť ukradnutý.

komentáre
  1. Trisku prehnane poziadavky na moj vkus nie? :) Ako chapem, ze by sa vela ludi tesilo z iPadu skor ako sa oficialne zacne predavat ale aj tak :D zatemnena miestnost a iPad pripevneny ku pevnemu povrchu??

    0
    0
  2. no ze to daju silnejsim firmam na trhu na vyvoj je jasne a asi aj tie bezpecnostne opatrenia :)
    skor ma ale prekvapuje, ze dovolia predavat v AppStore apliakcei, ktore neboil ani nemohli byt otestovane na realnom iPade. Pokial viem, iPad SDK ma samo o sebe problemy. Asi je Applu luto, ze minimum aplikacii pada a mrzne a chcu to pre iPad trochu “vylepsit”

    0
    0
  3. Prosím Vás, vie niekto odpoveď na 2 otázky?
    1. Dá sa iPad využiť ako navigácia v aute ? (jeho displej by na toto bol super).
    2. Ak si kúpim Sygic alebo Navigon do iPhone, dá sa cez ten istý iTunes
    účet navigácia natiahnuť do iPad bez ďalšieho platenia?
    Ďakujem. P.

    0
    0
  4. Schwartz – 3G verzia sa ako navigacia použiť dá (Myslim že to má to GPS nie?) a všetko čo má užívateľ raz kupene na svojom úcte môže sťahovať kam chce a kolko chce (iPod, iPhone, iPad)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.