MacGraPhoto – výhodný balíček aplikácií orientovaných na grafiku a fotografie

MacGraPhoto je názov výhodného balíčku siedmich aplikácií určených na grafiku a úpravu fotografií. Bežná cena za tieto aplikácie by sa vyšplhala na 251 USD, no spolu ich dostanete za špeciálnu cenu 39,99 USD. A čo tento balík obsahuje?

  • Picturesque – pomocou jednoduchých trikov vylepší akékoľvek obrázky
  • ImageFramer – slúži na pridávanie rámčekov k fotografiám
  • GraphicConverter – aplikácia pre editovanie a  organizáciu fotografií
  • Funtastic Photos – poskytuje jednoduché a účinné nástroje pre korekciu obrázkov
  • Graphic Designer Toolbox – ide o alternatívny grafický editor určený pre profesionálnych web dizajnérov a umelcov
  • DrawIt – užívateľsky prístupný vektorový editor a  aplikácia pre kreslenie s veľkým množstvom preddefinovaných tva­rov
  • HoudahGeo – účelom tejto aplikácie je geotagging fotiek – ukladanie informácií o destináciách, kde boli fotené s možnosťou jednoduchého zdieľania cez internet

Okrem toho získate možnosť 50%-tnej zľavy na jednu z piatich ďalších aplikácií – Pixelmator, Sandvox, Fontcase, iCollage a Cashculator. Bonusom je aj ďalšia aplikácia zadarmo – ButtonDesign pre jednoduchú tvorbu profesionálne vyzerajúcich tlačidiel pre webové stránky.

Ak vás ponuka zaujala neváhajte a nakupujte na stránkach projektu. Ide totiž o časovo obmedzenú akciu, ktorá skončí o necelé štyri dni.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.